u zoekt iets specifieks? Laat het ons weten, wellicht hebben wij voor u de passende oplossing, betaalbaar, snel, klantvriendelijk!

Voor ieder schip en voor iedere soort werkzaamheden zijn er andere benodigdheden die vereist zijn.  Deltakust Dieselservice & Shiprepair heeft kennis hiervan en kan alles voor u regelen. Bent u ergens naar opzoek? Wij kunnen het voor u vinden. Wilt u iets gerepareerd hebben? Wij kunnen het. Ook hebben wij altijd een ruim assortiment (gebruikte) onderdelen waardoor u vaak bij ons kunt vinden wat u zoekt.

Wanneer u opzoek bent naar nieuw onderdeel voor een wat ouder model schip, dan kunnen wij u hierin ook helpen. Door onze vele contacten met leverancier en collega bedrijven kunnen wij u van zeer diverse onderdelen voorzien. Laat het ons vooral weten wanneer u opzoek bent naar een specifiek onderdeel, wij zullen dan onze kanalen afspeuren om dit voor u te vinden.

Ook hebben wij altijd een ruime voorraad aan tweedehands scheepsbenodigdheden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor; anker-, draad-,koppellieren, radarmasten en diverse andere producten. Laat ons ook hier vooral weten wanneer u op zoek bent naar een bepaald onderdeel, wij kunnen deze dan voor u reserveren als die mogelijkheid zich voordoet. Het wil nog wel eens snel verkopen als wij mooie tweedehands onderdelen in ons assortiment hebben.

Wij van Deltakust Dieselservice & Shiprepair durven hiermee gerust te stellen dat wij alle scheepsbenodigdheden voor u kunnen regelen. Door onze ruime kennis van scheepsonderdelen en de montage ervan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij dragen er zorg voor dat er enkel kwalitatief materiaal gebruikt wordt en deze vakkundig wordt aangebracht. Kortom, wanneer u op zoek bent naar iets voor uw schip, wij regelen het.

Bel gerust even  06 – 55 19 12 08 om uw wensen door te geven.

scheepmaterialen nodig? Bel ons op

Onze Diensten

Nieuwe en gebruikte scheepsbenodigdheden

Generatorsets

Keerkoppelingen

Heeft u vragen?

06 55 19 12 08